Piraziz'de 100. Yıl Voleybol Turnuvası Piraziz Belediyesi'nin Galibiyetiyle Başladı!

Piraziz Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından “100. Yıl Voleybol Turnuvası” düzenlendi.

Piraziz Yayın: 06 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.04.2023 08:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
1717 okunma
Google News
Piraziz Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen “100. Yıl Voleybol Turnuvası” 5 Nisan 2023 Çarşamba akşamı Piraziz Kapalı Spor Salonunda Piraziz Belediyesi ve Bozat Yatılı Bölge Okulu arasında gerçekleştirilen ilk karşılaşmayla başladı.
Piraziz Kaymakamı Sn. Kezban Yerlikaya' nın başlama atışı ile başlayan karşılaşma Piraziz Belediyesi'nin 3-2 üstünlüğü ile sona erdi. Turnuva Kamu Kurum ve Kuruluşları arasında 10 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek.
 
Piraziz Kaymakamı Sn. Kezban Yerlikaya, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı kutlamaları dahilinde organize edilen 100. Yıl Voleybol Turnuvasına katılan tüm takımlara başarılar dileyerek turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.