Osman Öztürk'e TEMUD-DER' den tam destek!

Cumhuriyet Halk Partisi'nden İstanbul 2. bölge adaylığını açıklayan emekli emniyet müdürü, şair, yazar, araştırmacı, akademisyen ve iş insanı Piraziz'li hemşehrimiz Osman Öztürk'e toplumun her kesiminden büyük destek geliyor.

Siyaset Yayın: 31 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 31.03.2023 20:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
1676 okunma
Google News

Dönemin efsane emniyet müdürü olarak hatırlanan, görev yaptığı illerde polis ve halk bütünleşmesini sağlayarak, birleştirici, çağdaş ve örnek projelere imza atan ve gönüllere taht kuran Öztürk'e emniyet mensuplarından da destek mesajları yağıyor.

"Haklarımızı layıkıyla ve liyakatiyle savunacaktır"

Emekli Emniyet Müdürleri (TEMUD-DER) üyesi de olan Öztürk için mesai arkadaşları ortak bir mesaj paylaştılar ve şu ifadelere yer verdiler:

"Emniyet görevlilerinin sorunlarını anlayan, çözüme odaklı yaklaşımları benimseyen ve emniyet görevlilerinin haklarını savunan milletvekillerinin seçilmesi, ülkemizdeki güvenlik sorunlarının çözümüne önemli bir katkı sağlayacaktır. Emniyet mensuplarının TBMM'de Osman Öztürk gibi bu mesleğe ömür adamış bir temsilcisi olacağı için seviniyor ve kendisini yürekten destekliyoruz. Bizler ülkemizi korumak adına her türlü zorluğa göğüs gerdik, ülkemizin güvenli yarınları için canla başla çalıştık. Kimi zaman terörün hedefinde olduk kimi zaman da karanlık zihniyetlerin hedefindeydik. Çoğu zaman evimizden, ailemizden uzaktık ama bizi ayakta tutan şey ülkenin güvenliğiydi, ülkeyi şer odaklarına teslim etmemekti. Bizler, ülkede güvenliği sağlamak ve toplumsal düzeni korumak için büyük bir çaba sarf ederken ne yazık ki bu çaba sırasında pek çok kez haklarımız ihlal edilmekte ve mağdur edilmekteyiz. Emniyet görevlilerinin daha iyi bir gelecek için sesini daha iyi duyurabilmesi ve bunun için de öncelikle siyasi irade gerekmektedir. Tam da bu nedenle, emniyet görevlilerinin sorunlarını anlayan, çözüme odaklı yaklaşımları benimseyen ve emniyet görevlilerinin haklarını savunan milletvekillerini seçmeliyiz. Osman Öztürk de bu mesleği hakkıyla yapan, yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda ödül ve taltif sahibi değerli bir meslektaşımız ve milletvekili aday adayı olması da bizleri çok memnun etti. Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan, Cumhuriyetin yılmaz savunucusu değerli meslektaşımıza güveniyor ve inanıyoruz; haklarımızı layıkıyla ve liyakatiyle savunacaktır. Düne kadar yüksek derecede başarılı olmuştu, yarınlarda da bu başarının kat ve kat üstünde bir başarı yakalayacaktır. Kendisine başarılar diliyor, desteğimizle her daim yanında olacağımızı da belirtmek istiyoruz."

"Meslektaşlarımın meclisteki sesi olacağım”   

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yalnız tek bir şeye çok ihtiyacımız vardır: Çalışkan olmak." sözünü kendisine rehber edindiğini söyleyen Osman Öztürk ise meslektaşlarının desteğine yönelik şunları söyledi:

"Ülkemizin huzur ve güvenliği, birlik ve beraberliği, çocukların geleceğe daha umutla bakabilmesi için ömrünü vermiş bir Emniyet müdürü olarak milletimizin hizmetinde olmaya karar verdim. Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu şartlar, emniyet görevlilerinin çalışma koşullarını da etkilemektedir. Bu nedenle, emniyet görevlilerimizin haklarını korumak, çalışma şartlarını iyileştirmek ve mağduriyetlerini gidermek için Meclis’te daha fazla temsil edilmeleri gerekmektedir. Seçilirsem, toplumun tüm kesimlerinin olduğu gibi Meslektaşlarımın da Meclis’teki sesi olacak ve onların haklarını koruyacağım. Dün olduğu gibi bugün de yarın da canla başla, daha güvenli ve daha güçlü Türkiye için çalışacağım." Açıklamasında bulunuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.