Vali Ünlü, Depremzede Vatandaşlarımızı Kandil Gecesi de Yalnız Bırakmadı

Vali Enver Ünlü, ilimize gelen depremzede aileleri, Miraç Kandili münasebetiyle misafir edildikleri yurtlarda ziyaret etti.

Giresun Yayın: 18 Şubat 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 18.02.2023 16:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
329 okunma
Google News

Merkez Hacı Miktad Camii’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programının ardından Vali Ünlü, İl merkezinde bulunan Seyyid Vakkas Yurt Müdürlüğüne bağlı öğrenci yurtlarında misafir edilen depremzede aileleri de ziyaret etti.

Depremzede ailelerle birlikte Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlarımız için dua eden Vali Ünlü, “Dua kapılarının ardına kadar açıldığı Miraç Kandili’nde afetzede kardeşlerimizle birlikte ellerimizi semaya açtık; sabır, sağlık, refah, güç niyaz ettik. Rabbim içinde bulunduğumuz bu hassas dönemde rahmet ve merhametini üzerimizden eksik etmesin...” sözlerine yer verdi.

Kandil dolayısıyla depremzede misafirlerimize kandil simidi de ikram eden Vali Ünlü, çocuklarla yakından ilgilenerek onlara hediyeler verdi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.