PİRAZİZ BELEDİYESİ'NDEN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI!

Piraziz Belediyesi, etkili olan kar yağışından dolayı ilçede olumsuz bir durumun yaşanmaması için dün akşam saatlerinden itibaren karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Piraziz Yayın: 16 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.02.2023 11:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
311 okunma
Google News


Vatandaşların gündelik işlerinde herhangi bir aksamanın yaşanmaması için canla başla çalışan ekipler, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kapalı kırsal mahalle  yollarını açmak için harekete geçti.

Özellikle kırsal mahallelerde yoğun kar yağışı sonrası vatandaşların sıkıntı yaşamaması için kar temizleme çalışmalarına başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, "İlçemizde dün akşam saatlerinden itibaren kırsal mahallelerimizde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ekiplerimiz kardan kapanan tüm yolları açık tutmak için gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışı devam ettiği sürece halkımızın mağdur olmaması için yol temizleme çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.