PİRAZİZ ŞIHKIRAN MAHALLESİNE 4.5 KM BETON YOL

Piraziz Belediyesi beton yol,taş duvar,parke onarım çalışmalarını ilçe genelinde belirli plan ve program dahilinde sürdürüyor.

Piraziz Yayın: 13 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.12.2023 08:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
834 okunma
Google News
Piraziz Belediyesi; beton yol çalışmaları kapsamında İlçenin Şıhkıran Mahallesinde 4.5 km beton yol çalışması gerçekleştirdi.
BAŞKAN GÖRGÜLÜOĞLU: HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ!
Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu  yaptığı açıklamada " İlçemiz Şıhkıran Mahallemizde beton yol çalışmalarımız kapsamında 4.5 km beton yol çalışması gerçekleştirdik. 
Güzel İlçemiz Piraziz için Gece gündüz, dur durak demeden büyük bir özveriyle çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz.
Çalışmalarımız belirli plan ve program dahilinde devam edecek." dedi.
Şıhkıran Mahallesinde gerçekleşen beton yol çalışmalarından dolayı Mahalle Muhtarı Mustafa Aydemir Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu'na ve belediye personeline mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.