PİRAZİZ'DE İÇME SUYU ARITMA TESİSLERİYLE SULAR ARTIK DAHA TEMİZ!

31 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından göreve gelen Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, Piraziz'in büyük bir sorununu daha çözüme kavuşturdu.

Piraziz Yayın: 31 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2024 10:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
619 okunma
Google News

Başkan Görgülüoğlu; yaptıkları içme suyu şebekesi çalışmaları kapsamında Piraziz’de sağlıklı, temiz ve kaliteli içme suyu ihtiyacını karşıladıklarını söyledi. Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada; '' Göreve geldiğimiz 31 Mart 2014 tarihinden itibaren İlçemiz sorunlarına tek tek çözüm ürettik. İlçemize gelen yeni içme suyu şebekesi çalışmaları kapsamında 15 km. Ana içme suyu hattı, 90 km. İçme suyu şebeke hattı, 15 km. Ana kanalizasyon şebekesi çalışması, 2 adet içme suyu arıtma tesisi ve 40 yıllık pazarsuyu içme suyu hattını yeniledik. Yaptığımız çalışmalar kapsamında vatandaşlarımızın sağlıklı, temiz ve kaliteli içme suyu ihtiyacını karşıladık. Güzel ilçemiz Piraziz'e hizmet, bizim için büyük sevinç ve gurur kaynağı. '' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.