EREN ÖMER HEKİM İLKOKULU BOŞALTILIYOR! ÖĞRENCİLER HANGİ OKULA GİDECEK?

İlçemizin Merkez ilkokulu olan Eren Ömer Hekim İlkokulu yapılan karot incelemesi sonucuna göre boşaltılma kararı verildi.

Piraziz Yayın: 30 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.03.2023 11:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1850 okunma
Google News

PirazizSes'in edindiği bilgiye göre; Eren Ömer Hekim İlkokulunda okuyan öğrencilerin İsmail Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde boş olan Kız Pansiyonunda eğitim hayatına devam edecekleri bilgisine ulaşıldı.

VELİLERİN BİR KISMI ENDİŞELİ!

Eren Ömer Hekim İlkokulu 20-25 yıllık bir bina olarak hizmet verirken ondan daha eski bir binaya taşınmak ve İlkokul öğrencilerinin lise öğrencileriyle aynı kampüsü paylaşacak olmasından velilerin bir kısmı endişeli. Gazetemize ulaşan bazı veliler, Maden Mahallesinde 16 derslik olmasına rağmen sadece 4 sınıfı kullanılan 50-55 öğrencisi bulunan ve birkaç yıllık bina olan Piraziz İmamhatip Ortaokulunda çocukların eğitim hayatına devam etmesini istiyorlar. Bazı veliler ise İlçe Merkezinde olmasından dolayı öğrencilerin İsmail Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim hayatına devam etmesinin doğru karar olduğunu savunuyorlar.

YORUM VELİLERİMİZDE!

 

Karot incelemesi nedir?
Beton ya da diğer yapı malzemelerin testini sağlamak amacıyla kullanılan karot makinesi aracılığıyla yapıdan kusursuz silindirler çıkarılarak test başlamış olur. Daha sonra uzmanlar tarafından yapılan test rapor edilir ve sonuçları karot raporu olarak mülk sahibi sorumlu kişiye iletilir

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.