BAŞKAN GÖRGÜLÜOĞLU “HER ZAMAN EMEĞİN VE EMEKÇİNİN YANINDAYIZ”

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu ağırlaşan ekonomik şartlar karşısında belediye işçilerinin maaşlarında iyileştirmek gerçekleştirdi.

Piraziz Yayın: 06 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 06.02.2024 12:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
535 okunma
Google News
Emeğin ve emekçinin daima yanında olduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu “Tüm çalışanlarımızla birlikte İlçemize ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Güzel İlçemiz Piraziz'e birlikte mesai harcadığımız işçi kardeşlerimizin haklarını korumak için şartlarımız doğrultusunda elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Belediye - İş sendikasıyla yaptığımız protokolle sosyal ödemeler hariç en düşük maaşı 25 Bin TL en yüksek maaş ise 32 Bin TL yaptık. Çalışanlarımızla birlikte biz büyük bir aileyiz her zaman emeğin, emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz. '' dedi.
BELEDİYE - İŞ SENDİKASINDAN BAŞKAN GÖRGÜLÜOĞLU'NA TEŞEKKÜR!
Belediye-İş Giresun Şube Başkanı Halil Yesiltepe ; Piraziz Belediyesinde çalışan üyelerimizin maaşlarına ek protokolle iyileştirme yapıldı. Emek dostu Belediye Başkanımız sayın Hüseyin GÖRGÜLÜOĞLU’sonsuz teşekkür ederiz. '' dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.