PİRAZİZ'DEN DEPREM BÖLGESİNE 3 KAMYON DOLUSU MALZEME VE 1 TIR DOLU MALZEME YARDIMI!

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler nedeniyle Türkiye genelinde deprem bölgesine yapılan yardımlar sürüyor.

Piraziz Yayın: 20 Şubat 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.02.2023 14:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
662 okunma
Google News

Piraziz Kaymakamlığı ve Piraziz Belediyesi  işbirliği ile başlattılan  yardım kampanyası dahilinde ilk gün 3  kamyon dolusu malzeme yardımı ve hemen ardından 1 tır dolusu  malzeme yardımı AFAD koordinasyonunda deprem bölgesine gönderildi.

BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÖRGÜLÜOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR 
Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu yaptığı açıklamada "  Dün gönderdiğimiz üç aracın ardından bugün bir tır dolusu malzemeyi AFAD koordinasyonunda depremzedelerimize gönderdik.
Desteklerinden dolayı İlçemizde faaliyet gösteren Ofi Fındık Fabrikası çalışanları ve yetkililerine , Yardımsever Piraziz'li hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Yaralarımızı Birlikte Saracağız. " dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.