PİRAZİZ BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÖRGÜLÜOĞLU'NDAN AÇIKLAMA!

AKP Piraziz Belediye Başkan Aday adayı Esat Ayyıldız'ın kendisine ait sosyal medya hesabından Piraziz Belediyesinin arsa satışını seçim bütçesi olarak yorumlamasına, Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu cevap verdi.

Piraziz Yayın: 07 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.12.2023 11:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
1934 okunma
Google News
AKP Piraziz İlçe Başkanlığı döneminde Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu'na büyük bir farkla seçim kaybeden ve o dönemde hiç bir eleştiride bulunmayan veya bulunamayan Esat Ayyıldız'ın bugün bu şekilde paylaşım yapması vatandaşlar tarafından da büyük tepki topladı.

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Kıymetli hemşehrilerim;
Kimseyle tartışmaya niyetim yoktu ama bazı haddini bilmez çocukların siyasete girip hadsiz paylaşımlarına elbette sessiz kalamazdım.
Geçmişinden haberi olmayan; Piraziz'de kendi ailelerinin ne yaptığını bilmeyen cahil çocuklar bugün Piraziz Belediye Başkanı olmak için çabalıyorlar.
Belediyemizin arsa satışının seçim bütçesi olduğunu ifade edecek kadar cahil olan bu çocuklara elbette bazı şeyler söylemek istiyorum.
Bizler hiç bir yardım almadan İlçemizin dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Satışını gerçekleştirdiğimiz arsayı halktan alıp şahsıma değil halkımızın hizmetlerinde kullanıyoruz, kullanmaya da devam edeceğiz.
Belediyemizin arsa satışını seçim bütçesi yapacağımızı iddia eden Sn. Esat Ayyıldız'a sormak istiyorum. AKP Piraziz İlçe Başkanlığı döneminde Piraziz'e ne faydan oldu? Hangi projeye yardımda bulundun?
Yine sormak istiyorum; İlçemizde kısa bir süre önce büyük bir afet oldu. Kısıtlı imkan ve bütçemizle bu afetin yaralarını sarmak için var gücümüzle çalıştık. Afad tarafından ilçemize ayrılan ödeneğin Belediyemize gelmesine kimler engel oldu.
İlçemizin önemli bir iş adamı tarafından Belediyemizin Sosyal Tesisinin restore çalışmasına kimler engel oldu?
1970 Yılında yapılmış ve Belediyemize ait olan bir yapının üzerine Muhtalarımızın kültürel faaliyetlerinde kullanması için ve vatandaşlarımızın muhtarlarımıza kolay ve hızlı bir şekilde ulaşması için yaptığımız Muhtarlar Evine kimler engel oldu?
Yine Eren Mahallemizde bulunan değirmen caddesinden İlçe Stadyumuna kadar olan yolun yapımına kimler engel oldu ?
İller Bankasındaki projelerimizin faaliyete geçmesine kimler engel oldu ?
Bizler yıllardır işte tamda bu zihniyetle mücadele ediyoruz. Ve tüm engellemelere rağmen İlçemize hizmet etmeyi büyük bir kararlılıkla sürdürüyoruz.
Bazı hemşehrilerimizin İlkokul yapımı konusunda yorumlarını okudum. İlçemizde bulunan ve Milli Eğitime Belediyemiz tarafından okul için tahsis edilen 30 dönümlük arsanın niye kullanılmadığını bende buradan sormak istiyorum ? Bunun sorumlusunun Belediyemiz değil Milli Eğitim olduğunu belirtmek isterim.
Dinime küfür eden Müslüman olsa hiç gam yemiyecektim Sevgili Esat Ayyıldız Belediye başkanlığına çıkıyorsun Fiskobirliğin 5 dönümlük arsasını kaç tl'dan aldın ?
Babanın 20 yıl önce Yenimahalle lise yanında yaptığı insaattan dolayı daire sahipleriyle neden mahkemeliksiniz?
Bunu da kamuoyuna açıklamanı bekliyorum.
Çok yakın zamanda bu konulara uzun uzun değineceğim geniş kapsamlı basın toplantısı yapacağımı buradan belirtmek isterim."
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.