Giresun Valisi Enver Ünlü'den Teşekkür Ziyareti !

Vali Enver Ünlü, 16 Şubat Perşembe günü "Askıda Gıda" kampanyasına destek veren zincir marketlere teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Giresun Yayın: 17 Şubat 2023 - Cuma - Güncelleme: 17.02.2023 09:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
344 okunma
Google News

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen afetzedeler için Giresun Valisi Sn. Enver Ünlü’nün talimatlarıyla “Askıda Gıda” kampanyası başlatılmıştı.

Kampanya kapsamında anlaşmalı iş yerlerine teşekkür ziyareti gerçekleştiren Vali Ünlü, ziyaretiyle ilgili olarak “İşbirliği yapan marketlerimize ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Depremzede kardeşlerimiz için Valiliğimizle anlaşmalı iş yerlerinden alacağınız ürünlerle siz de destek olabilirsiniz. Paylaşmak en büyük zenginliktir...” cümlelerine yer verdi.

“Askıda Gıda” kampanyası ile ilgili market yetkililerinden bilgi alan Vali Ünlü’nün  ziyareti sırasında, Vali Yardımcısı Dr. Davut Sinanoğlu da hazır bulundu.

ASKIDA GIDA DEPREMZEDE KARDEŞLERİNE DESTEK OL!

“Askıda Gıda” kampanyası kapsamında İlimizde hizmet veren iş yerleriyle (Tarım Kredi Kooparatif Marketleri 6'sı ilçelerde olmak üzere 11 Şube, Afta Market 1'i Bulancak ilçesinde olmak üzere 8 Şube, Apaydın Market 1'i Bulancak ilçesinde olmak üzere 7 Şube, Fiskomar 8'i ilçelerde olmak üzere 18 Şube ve Bulancak ilçesindeki 2 Şube Haşim Market) Valiliğimiz arasında ‘Depremden Etkilenen İllerimizde Yaşayan Vatandaşlarımıza Yardım Amacıyla Askıda İhtiyaç Malzemesi Temini Protokolü’ imzalandı.

“Askıda Gıda” kampanyasında imzalanan protokol altı ay süreyle geçerli olmakla birlikte; olağanüstü halde ve seferde, tabii afetlerde ve yangınlarda uğranılacak felaketi gidermek, dayanışma duygusunu geliştirmek, deprem bölgesindeki acil ihtiyaçları kısmen de olsa gidermek maksadıyla kurumlar arasında karşılıklı yardım ve iş birliğinin sağlanmasını amaçlamaktadır.

Kampanya kapsamında “Askıda Gıda Depremzede Kardeşlerine Destek Ol!” afişini gördüğünüz marketlerden Valiliğimize teslim edilmek üzere afişteki ürünlerden istediğiniz kadar satın alarak marketlerde (emanete) bırakabilirsiniz. Valiliğimiz ile anlaşması olan marketlerden satın aldığınız ürünler görevlilerimizce marketlerden teslim alınarak depremzede kardeşlerimize ulaştırılacaktır.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.